MUSIK
IBEN LUND

Med DR’s KarriereKanonen i ryggen skyder sangerinden og komponisten
Iben Lund sig ud over den danske musikscene med egne danske sange.

Med KarriereKanonen 2004 kan projektet sige ”alle gode gange tre”. Det gør de også ved at udgive en cd ”KarriereKanonen KK- 2004” med årets seks navne. KK-CD'en er nu til salg i butikkerne. Den bliver distribueret via Tame Musik og GDC.

Iben Lunds musik kan nå ud til endnu flere lyttere, og sammen med bandet kan hun opleves live rundt omkring på den danske musikscene. Se koncertkalender!

"Du er min" er klar til 2. runde af KarriereKanon på P4. Nikolaj Steen har produceret Iben Lund's næste udspil til DR P4, så stil radioen ind på 102,7 mhz!

3. single er også på vej
Bandet har lige været i Mox Studios med Lars Nissen og indspille "Hvis du lægger din hånd i min" - inden længe vil du også kunne høre den!

Duet med Tobias Trier
Iben Lund er blandt de seks dansksprogede navne, som Danmarks Radio har valgt til KarriereKanonen 2004. Det betyder hermed at, Iben Lund får spillet to numre i radioen og bliver udgivet på en såkaldt compilering sammen med de fem andre vindere af KarriereKanonen 2004. Den første af Iben Lunds sange - ”Giv mig besked baby” - synger hun i duet med Tobias Trier, hvilket også kan høres live når Iben Lund gæsteoptræder med Tobias Trier på sommerens festivaller. "Du er min" er den næste sang og den bliver måske spillet lige nu...

Iben Lunds musiske univers er funderet i poprock-genren med fokus på danske tekster. Hun har en fortid som korsanger i Aqua og Klassens Tykke Dreng samt et nært samarbejde med Signe Svendsen (Rollo & King), blandt andet i kopi-bandet George Michael Jam. Etta Cameron har været Iben Lunds sanglærer alle fem år på Rytmisk Musikkonservatorium. Herom siger hun: ”Etta arbejder meget med, at man skal være bevidst om, hvilken historie man fortæller med sin sang, og det har været til stor inspiration både for min stemme og min sangskrivning.

”29-årige Iben Lund skriver selv al sin musik, som har tekster på dansk.
”Jeg skriver på dansk, fordi ens modersmål ligger tættest på hjertet, - og jeg vil ikke gå nogen omveje”

Teksterne handler om livets store spørgsmål, om hvordan man overlever kærligheden, venskaber, selvværdet og selvforståelsen på godt og ondt, når man er omkring de tredive i år 2004!
Da vi elsker at putte ting i kasser, må Iben Lunds musik puttes i kassen ”poprock”.

Iben Lund og bandet er i gang med forberedelserne til indspilningerne af flere singler og i sidste ende en plade.

Live Bandet :
Iben Lund: sang, tekst & musik
Maja Romm : guitar
Anders Montin : guitar
Flemming Lund: bas
Jens Frederiksen: trommer
Feat:
Mads Demandt: keyboard & orgel.
Sofie Ølvang & Signe Svendsen: kor

"Jeg vil have publikum op i gear. Om det er for at danse, synge med eller vise andre følelser, er underordnet - bare de går hjem med en god stemning af at kunne mærke sig selv lidt mere." Iben Lund

Tilmeld dig mailing listen

"Kærlighed Gør Hende Blind" har ligget nr. 1 på www.viatone.dk i 2 måneder!

Denne hjemmeside er i konstant forandring, så kig forbi en anden dag.
Du kan høre musikken og finde mere info på www.viatone.dk eller www.soundvenue.com